Trailer CENTER

Bij VDD Center zijn onze aanhangwagens ontworpen om aan al jouw transportbehoeften te voldoen. Bovendien verhuren we onze trailers van betrouwbare merken voor korte of lange termijn, zodat je altijd de juiste trailer beschikbaar hebt. 

Kom gerust eens langs in onze ruime toonzaal en ontdek al onze verschillende modellen. Ben je juist op zoek naar een bepaald wisselstuk? Geen probleem. VDD Center beschikt over een grote stock aan wisselstukken. 

Benieuwd naar onze merken?
Onze trailers zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare merken zoals Saris, Hapert, Twintrailer, Humbaur, Brian James Trailers, Nugent, Heimann Fahrzeugbau, Maytec Fahrzeugbau, Debon, Cheval Liberté. 

Kom gerust eens langs en ontdek ze zelf. 

Vind hieronder de trailer die bij jou past!

Kipper

De kippers van VDD Center bieden de ideale oplossing voor het verplaatsen en storten van een losse lading. We beschikken over een ruim assortiment van de hoogste kwaliteit dat jouw werk eenvoudiger en efficiënter maakt. In welke sector je ook werkzaam bent, bij VDD Center vind je de kipper waarnaar jij op zoek bent.

Plateau aanhangwagen

Ontdek hier onze plateau aanhangwagens die volledig naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Dankzij de vele opzetstukken en zeilen was het laden en lossen van je trailer nog nooit zo eenvoudig. En wat met de veiligheid? Daar mag je bij VDD Center gerust in zijn. Het chassis bestaat uit verzinkt metaal waardoor de kwaliteit en veiligheid van de aanhangwagen gegarandeerd is. Ideaal voor het vervoeren van grote en zware goederen.

Autotransporter

Ben je op zoek naar het vervoeren van je wagen op een veilige en gebruiksvriendelijke manier? VDD Center weet daar wel raad mee. Want onze autotransporters zijn van hoogste kwaliteit om jouw wagen of ander voertuig veilig van punt A naar punt B te brengen. Zin om jouw model te personaliseren? Ook dat kan met de autotransporters van VDD Center.

Gesloten aanhangwagen

De gesloten aanhangwagens van VDD Center zorgen voor het veilig vervoer van je goederen. Dankzij de stevige en dichte constructie blijven je goederen tijdens de rit intact, terwijl je volop geniet van de betrouwbare kwaliteit waar je bij VDD Center aan gewend bent.

Machinetransporter

Op zoek naar een machinetransporter waarmee je kranen, hoogtewerkers, heftrucks of andere machines mee kan vervoeren? De machinetransporters van VDD Center bieden dé oplossing voor jouw transportprobleem. Al onze modellen beschikken over een oprijvlak waardoor het laden en lossen van de machines kinderspel wordt.

Paardentrailer

De paardentrailers van VDD Center zorgen voor het veilig en comfortabel transporteren van paarden. Dankzij de soepele vering is een aangename rit voor jou en je paard verzekerd.

Veetrailer

Je wilt natuurlijk dat je schapen, varkens, koeien en ander vee veilig op je bestemming aankomen. De veetrailers van VDD Center zijn geschikt voor het vervoer van jouw vee. Onze modellen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Bagagewagen

Wat maakt de bagagewagen zo uniek? Deze aanhangwagens zijn ideaal om jouw bagage veilig en droog te vervoeren dankzij de dichte constructie met deksel. Of je nu werkmateriaal wilt vervoeren of je bagage op reis wilt meenemen? Alles is mogelijk met de bagagewagens van VDD Center. De laadcapaciteit verschilt van 500 kg tot 750 kg per model.

Bakwagen

Wie aanhangwagen zegt, denkt wellicht aan de klassieke bakwagen. Dit model is een veel geziene aanhangwagen waarbij de wielen zich naast de bak begeven, in tegenstelling tot de plateauwagen die wielen onder de aanhanger heeft voor stabiliteit.

Containeraanhangwagen

Het transporteren van grote of kleine containers was nog nooit zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk als met de containeraanhangwagens van VDD Center. Dankzij het laag eigengewicht van de aanhangwagen, beweeg je veilig en vlot naar je bestemming. Zo bespaar je niet enkel op het aantal ritten, maar ook op transportkosten. De containeraanhangers zijn waardevolle trailers die snelle en betrouwbare transportmogelijkheden aanbieden

Koelwagen

Koelwagens zijn cruciale voertuigen voor het veilig vervoeren van gekoelde goederen en producten die een constante temperatuur vereisen. Ze bieden een gecontroleerde omgeving om de kwaliteit en versheid van de lading te behouden. De koelwagens van VDD Center zijn uitgerust met een krachtige koelmotor en een betrouwbare isolatiewaarde om de gewenste temperatuur te handhaven, zelfs tijdens lange afstanden. Bovendien zijn ze flexibel inzetbaar in diverse industrieën, zoals de voedselindustrie en de farmaceutische sector.

Zakbare aanhangwagen

De zakbare aanhangwagens zijn veelzijdige trailers waarmee je de laadbak hydraulisch kan laten zakken. Ze zijn uitgerust met een open laadruimte en dankzij het kipmechanisme kan de lading eenvoudig gelost worden. Zakbare aanhangwagens bieden efficiëntie en zijn kostenbesparend doordat ze grote hoeveelheden lading in één keer kunnen vervoeren. Ideaal voor een soepel transport.

Kabelhaspel aanhangwagen

VDD Center biedt kwalitatieve kabelhaspel aanhangwagens voor het gemakkelijk op- en ontladen van kabels. Ze zijn ontworpen om kabels veilig en efficiënt te vervoeren waar grote hoeveelheden kabels nodig zijn, zoals bij bouwprojecten of evenementen. Kabelhaspel aanhangwagens zijn uitgerust uit een speciale houder of haspel waarop de kabels worden geplaatst en bevestigd. Ze bieden gemak bij het laden en lossen van kabels en beschermen ze tegen beschadiging tijdens het transport.

Wens je liever te huren?

Onze trailers en machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare merken.
VDD Center biedt de trailers en  machines te huur aan voor zowel korte als lange termijn.

Wens je een van de onderstaande modellen te personaliseren?
Contacteer ons voor meer info of kom eens langs in onze showroom.

Onderhoud nodig aan jouw trailer?
Plan snel een afspraak in!