Wie zijn wij?

VDD Center is dé expert op vlak van cleaning equipment, trailers en handling equipment. Of je nu een nieuwe aanhangwagen nodig hebt of een professioneel reinigingstoestel, je bent bij Ignace en Joris Meeus aan het juiste adres. 

Vader en zoon staan altijd voor je klaar. Met ettelijke jaren ervaring op de teller hebben wij vanaf de overname de verkoop van trailers succesvol uitgebreid met duurzame merken. Daarbovenop zijn we in 2015 gekroond tot A-dealer van Kärcher Professional. Alle reinigingsoplossingen vind je onder Cleaning Equipment. Laatst hebben we ons gamma versterkt met Handling Equipment, waaronder je vorkheftrucks, minigravers, hoogwerkers etc. vindt.  

We hanteren een persoonlijke aanpak en begeleiden je in de zoektocht naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Je vertrekt bij VDD Center elke keer met een gerust hart zodat je vol moed aan je volgende project kan beginnen. Kortom, VDD Center is dé ideale partner om mee samen te werken voor zowel verkoop, verhuur als service.

Komt de keuring van je trailer eraan, maar moet er vooraf nog een onderhoud uitgevoerd worden? Bij VDD Center kan je jaarlijks op onderhoud komen en wij regelen de keuring. Zo verliest jij zo min mogelijk tijd en geniet je zo veel mogelijk van onze service. 

VDD Center neemt Quickly Asse over, ontdek hieronder meer in het filmpje!

Video afspelen

Interesse in één van onze producten?

Twijfel niet om contact op te nemen! We geven je graag meer info over ons uitgebreid gamma en over de verschillende mogelijkheden.
Contacteer ons of kom gerust eens langs in onze ruime toonzaal.

Jaarlijks verlof van maandag 15/07 tem vrijdag 26/07.
Vanaf maandag 29 juli staan we terug tot uw beschikking.