fbpx

Humbaur

Het EquiSpace® concept – veiligheid en comfort voor kleine en grote paarden:
Het uitgekiende Humbaur EquiSpace®-concept voor de binnenruimte zorgt voor maximale ruimte voor de paarden tijdens het transport in de trailer en is bij veel modellen standaard geïntegreerd. De gedeelde, beklede en gevormde borst- en bilstangen kunnen op drie verschillende niveaus en diepten individueel ingehaakt worden. Zodoende kan het standvlak in de trailer van klein paard tot groot paard precies aangepast worden. De beproefde sluiting blijft om veiligheidsredenen en veelvuldig verzoek van de klant gehandhaafd.

EquiLock® – Vergrendelbaar tussenschot:
Het standaard mechanisch vergrendelbare tussenschot kan zonder gereedschap gemonteerd of gedemonteerd worden. Het tussenschot is ook met een geopende achterklep veilig vergrendeld! De geringe spleetmaat van de achterklep voorkomt misstappen van het paard.

AluBiComp – de vloer die alles aan kan:
De Humbaur AluBiComp-vloer is niet alleen bestand tegen vocht, maar verhoogt door zijn geringe eigen gewicht (30 % lichter dan hout) ook het laadvermogen van uw paardentrailer. Dankzij zijn uitgekiende composietplatenconstructie (twee deklagen van speciaal gecoate aluminium platen met een polypropyleen-kunststof kern) is hij rotvrij en onvervormbaar. Zodoende is de AluBiComp-vloer ook probleemloos bestand tegen hoge puntbelastingen door zware paarden (dikte 21 mm).

Maximale ruimte voor uw paarden:
Alleen al de zuivere afmetingen overtuigen! Nauwelijks een andere concurrent biedt meer ruimte in zijn standaardmodellen! Een ver naar voren getrokken dak biedt uw paard ook nog op oorhoogte een ruime hoofdvrijheid. De AERO-modellen verbreden ook het gebruik van uw paardentrailer. Ze hebben in de standaard zadelkamer ca. 20% meer ruimte voor uw waardevolle zadels en andere persoonlijke accessoires.

Het EquiDrive® chassis:
Het Humbaur EquiDrive® chassis biedt door zijn volbad verzinkte chassis een hoge stabiliteit en daardoor uitstekende veiligheid. Met een laag zwaartepunt zorgt het voor een rustig rijgedrag voor bestuurder en paard.

  • De lage vloerhoogte zorgt voor een vlakke oploophoek
  • Eenvoudig en makkelijk toegang voor uw paard


Gladde binnenzijde maakt het schoonmaken makkelijk!:
Humbaur beschikt over een eigen poly-productie, die een gelijkblijvende hoge productkwaliteit garandeert. Zo ontstaan er lichte componenten (bijv. dakkappen, zadelkamers of de zijwanden), die aan beide zijden zeer gladde oppervlakken hebben. Ze zijn vuilafstotend en zodoende makkelijk schoon te maken. Bovendien verlagen ze het letselgevaar voor de paarden

Optimaal binnenklimaat voor uw paard:
In het samenspel tussen uitzetbare ramen en het standaard ventilerend rollo systeem wordt er tijdens de rit of ook in stilstand een aangenaam binnenklimaat gegarandeerd.

De uitzetbare ramen:
De getinte en 5-voudig verstelbare, uitzetbare ramen zorgen voor de optimale luchttoevoer van voren.

Het standaard ventilerend rollo systeem:
Het exclusieve Humbaur ventilerend rollo systeem biedt een tochtvrije ventilatie en een continue luchtcirculatie. Het fijnmazige net laat een luchtuitwisseling toe en stoot regenwater af, aangezien de openingen kleiner dan waterdruppels zijn. Het water blijft buiten hangen en loopt naar beneden af. Bovendien is het ventilerende rollo met een easy-rollsysteem uitgerust, dat bij het openen voor een snel en geluidsarm oprollen zorgt – de paarden schrikken niet door het omhoogschieten van de rolzeilen. De fijnmazigheid van het net laat voldoende licht door en garandeert een lichte binnenruimte.

De Windflap (optioneel):
De Humbaur Windflap biedt door de in de volledig polyester achterklep geïntegreerde ventilatie-openingen een tochtvrije ventilatie van de binnenruimte. Regenwater wordt afgestoten. Bovendien is de bovenklep met een klapsysteem uitgerust, zodat door de geïntegreerde gasdrukveren een makkelijk openen met één hand en een zachtjes omhoogglijden en vastzetten wordt gegarandeerd.