fbpx

Merken

DELJE

Aanhangwagens Delamillieure heeft meer dan 15 jaar ervaring in constructie van aanhangwagens.
Bij hun wordt elk model ontwerpen in functie van zijn specifiek gebruik en dit steeds volgens de geldende Europese normen.
Al onze aanhangwagens zijn gekeurd voor gebruik in België, Nederland, Frankrijk, Engeland, …

Neem gerust ook een kijkje op hun website:
http://www.aanhangwagens-delamillieure.be

SARIS

 

SARIS AANHANGERS produceert al sinds 1959 aanhangwagens voor particulier en professioneel gebruik.

Saris is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Dagelijks gaan duizenden trouwe klanten – uit vele verschillende branches – vol vertrouwen op pad met een echte Saris. Vanzelfsprekend voor wie voor kwaliteit wil gaan. Want dankzij de doordachte constructies, sterke bouwwijze, multifunctionele opbouw, hoogwaardige materialen en uiterst gebruiksvriendelijke bediening, is het niet alleen een plezier om mee te werken, je weet dat een Saris je nooit laat staan.

De hoge kwaliteitseisen en strenge veiligheidsvoorschriften van deze aanhangwagens worden op alle niveaus gehandhaafd. Bovendien voldoen alle producten en garanties aan ISO normen en Europese richtlijnen.

Kortom, Saris aanhangwagens weten u professioneel te begeleiden op weg naar kwaliteit.
(Bron: www.saris.net)

Voor het volledige aanbod en uitgebreide informatie bent u welkom in onze toonzaal te Vollezele!

TWIN

Twins Trailers is een merknaam die staat voor robuuste, duurzame aanhangwagens. U vindt onze aanhangwagens terug in meer dan 100 aanhangwagen dealers verspreid in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Wij bieden een oplossing voor vrijwel elke toepassing. Ontdek onze kipper aanhangwagen welke vertrouwd is door aannemers en hoveniers. Daarnaast leveren wij nog klassieke aanhangwagens (bakwagens), gesloten aanhangwagens, autotransporters, reclamewagens en meer.

http://www.twinstrailers.com/

WAGENBOUW HAPERT

Hapert is al vele jaren toonaangevend in de aanhangwagenbranche. In de Benelux is Hapert de onbetwiste marktleider in het segment lichte aanhangwagens met een oplooprem. Als professionele dealer van Hapert voorzien wij u van vakkenis over de producten en persoonlijke betrokkenheid bij het merk en de organisatie. Dankzij het brede assortiment vindt U altijd wel de Hapert aanhangwagens die exact beantwoordt aan uw persoonlijke wensen. Gebruikers weten dat Hapert aanhangwagens stuk voor stuk doordachte kwaliteitsproducten zijn die zichzelf keer op keer bewijzen onder de meest uiteenlopende omstandigheden.
(Bron: www.hapert.com)

Voor het volledige aanbod en uitgebreide informatie bent u welkom in onze toonzaal te Vollezele.

HEIMANN

De verlaagbare Heimann aanhangwagen, is voorzien van een afzinkbare laadvloer. Door de uniek gepatenteerde zak-constructie zakken deze aanhangwagens geheel vlak op de grond tot op het wegniveau. Waardoor bouwmaterieel gemakkelijk te laden en gelost kunnen worden. Hierdoor worden de werkomstandigheden geoptimaliseerd. Deze verlaagbare Heimann aanhangwagen is uniek in zijn klasse. Handmatig tillen, duwen en trekken is niet meer nodig bij het laden en lossen van bouwmaterieel zoals hoogwerkers, minigravers, minilaadschoppen e.d.

Ook de veiligheid bij het laden en lossen neemt toe. Maar ook levert het aanzienlijk tijdsbesparing op. Geen schuine oprijhoek, geen kans op wegglijden tijdens het oprijden. Neem voor meer informatie over Heimann aanhangers vrijblijvend contact met ons op.

Heimann denkt verder dan de standaard oplossing!

Al ongeveer 100 jaar staat Heimann hoog in de markt op het gebied van de hoogste kwaliteitsnormen voor aanhangwagens. De wensen van de klanten zijn het belangrijkst en daar werken ze dus ook naar toe. Heimann denkt verder dan de standaard oplossing om zo een creatieve en innovatieve oplossing te vinden. Klantgericht werken staat bij Heimann hoog in het vaandel net zo als de prijs kwaliteit verhouding.

Informatiefolder:
http://vddcenter.be/wp-content/uploads/2019/01/PT-18-PT-35-A4-Prospekt-RZ-englisch.pdf

Neen gerust ook een kijkje op hun website:
www.heimann-fahrzeugbau.de/absenkanhaenger-ebenerdig-0-schraege-tiefer-ist-besser

 

TWIN TRAILER

Onze missie
Na jarenlange ervaring in een ontwerp-omgeving van machinebouw willen wij, met onze technische expertise, uitblinken in ons vak en innovatieve aanhangwagens op de markt brengen. Kwaliteit en efficiëntie zijn voor onze onderneming belangrijke kernwaarden die een echte drijfveer vormen om tot de hoogste klasse binnen de markt te behoren. We gaan steeds op zoek naar de beste manier en de beste producten om ons aanbod te optimaliseren. Met behulp van onze klanten, hun feedback en hun ideeën tijdens de ontwikkeling van de TwinTrailer willen wij een uniek product op de markt te brengen dat voldoet aan de noden van onze klanten. Wij hebben als doel een aanhanger te ontwikkelen en te bouwen die een eerlijk en correct product is, met oog op economische, ecologische en persoonsgebonden aspecten.

Onze visie
Door een nauwe samenwerking te onderhouden met vakbekwame dealers zijn wij in staat de noden van onze huidige en potentiële klanten te detecteren. Met deze gegevens gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat de gebruiker het comfort van onze producten ervaart op maat aan zijn noden. Op deze manier ijveren we naar een hoge klanttevredenheid. Efficientie, kwaliteit en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van de TwinTrailer aanhangers wordt nauwkeurig bestudeerd en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid ervan te garanderen. Wij willen, wat uit gewoonte altijd op de zelfde manier wordt gemaakt, beter maken.
Daarbij maken we gebruik van gevestigde technologiëen om de betrouwbaarheid te garanderen maar benaderen we deze met een innovatieve invalshoek.Wij investeren veel energie in het uitdokteren van systemen voor de bouw van een zo praktisch mogelijke aanhanger. Dit om zowel de veiligheid te verzekeren als het gebruikerscomfort te optimaliseren.

Onze strategie
De TwinTrailer is een unieke aanhanger met dubbele functie die met passie voor innovatie werd ontworpen, waarbij rekening gehouden wordt met degelijkheid en efficiëntie.
Al onze ontwerpen worden 3 dimensioneel ontworpen om via simulatiesde sterkte van onze constructies te bepalen en te optimaliseren terwijl we het gewicht onder controle houden.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die aan de hand van meerdere prototypes worden geëvalueerd met betrekking tot duurzaamheid, degelijkheid en stevigheid.

Spaar uw rug, spaar tijd, spaar geld maar bespaar nooit op veiligheid!