fbpx

Caravans/Mobilhomes

Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van de caravans, heeft geen enkele caravan, van om het even welk merk, nog geheimen voor ons. We bieden dan ook een volledige service aan van onderhoud, herstelling van het rijtechnische gedeelte. Het in orde stellen voor de technische keuring en aanbieden op de keuring doen we uiteraard ook.

Voor zowel caravans als mobilhomes doorgronden we alle technische toestellen van de binneninrichting zoals de frigo, de verwarming en het sanitaire luik douche en toilet. Voor montage van zonnepanelen en satellietantennes kan U ook bij ons terecht.

Satellietantennes

SATENNE R3-85T:
Vol-automatische satelliet antenne, geschikt voor vaste montage op het dak van uw caravan of camper. Zoals u gewend bent: met één druk op de knop de juiste satelliet. Met de R3-85T ontvangt u Astra 3 zelfs tot in het zuidelijkste puntje van Spanje en Portugal. De besturingskast is eenvoudig te updaten met een SD kaart. De R3 is slechts 18 cm hoog in ingeklapte toestand en het gewicht is ondanks het forse schotelblad van ruim 85 cm beperkt tot 10 kg. Het unieke gesloten tandwielmechanisme houdt zand en stof buiten zodat het mechanisme kraakvrij, soepel en geruisloos blijft functioneren. Uitermate duurzaam en robuust mechanisch ontwerp voor jarenlang probleemloos gebruik.

Zonnepannelen

Voor uw specifieke vragen i.v.m. capaciteit en afmetingen kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Movers

De PowrMover Evo is geschikt voor enkelas caravans. De elektronica is uitgerust met een softstart en -stop functie. Het voordeel van een softstart is dat de caravan rustig wegrijdt waardoor het chassis minder wordt belast. De bediening van een mover gaat door middel van een draadloze afstandsbediening (868 MHz) met drukknoppen. U kunt de caravan om de as laten draaien.

Techniek

De mover heeft comfortbediening, zodat u een beetje kunt bijsturen tijdens het manoeuvreren met de mover. Dit is een halfautomatische mover. Het opzetten gaat met een hendel. De handeling is simpel en moeiteloos te verrichten. Door de meegeleverde duostang gaan beide kanten naar de wielen toe. De afgelegde afstand bij het aanzwenken is 4 cm. De rollen staan ongeveer 2 cm van de band afgesteld, de druk van de rol in de band is dus maximaal 2 cm. Op de ingebouwde indicator kunt u aflezen of de mover juist op de band staat. De mover heeft een wormwieloverbrenging waardoor de caravan op een helling niet terugrolt.

De fabrikant adviseert deze mover tot een maximaal gewicht van 2200 kg /20%. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan zonder problemen een normale keg kunt oprijden en adviseren deze mover bij onze set 2 tot een maximaal gewicht van 1400 kg. De mover weegt (door ons gewogen) zonder accu ongeveer 41 kg.

De inbouwhoogte is 16 cm. U verliest aan bodemvrijheid bij montage op een geschikt chassis 5.5 cm. De mover heeft een inbouwlengte nodig van 31 cm. De aandrijfmotor heeft 2 Koolborstels. Deze mover is geïntroduceerd in 2011 en geleverd tot 2018

Garantie

U heeft op dit product 2 jaar fabrieksgarantie en in totaal 5 jaar garantie, als u de mover door ons laat monteren! Ook geven wij u 5 jaar coulance bij zelfmontage (alleen bij CaravanMoverShop)

 

Kampeermateriaal

Kijk gerust eens op deze website om het uitgebreid gamma te bezichtigen:
www.ocs-recreatie.nl

 

 

 

 

 

Tenten/Luifels

Met het gamma tenten van DOREMA en STARCAMP hebben we een heel uitgebreid en gevarieerd aanbod.
Met het gamma luifels van THULE OMNISTOR kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden.

Kijk gerust maar op deze website voor meer informatie:
https://www.dorema.nl/