fbpx

Aanhangwagens

Geremde aanhangwagens : HTG van > 750 kg tot < 3500 kg

Als erkend verdeler van de merken SARIS en HAPERT, samen marktleider in België, aangevuld met HUMBAUR beschikken we over een zeer uitgebreid en competitief gamma van geremde aanhangwagens, waarmee we een oplossing bieden voor om het even welk vervoer in om het even welke sector zolang het gaat om maximaal 3500 kg op de grond! Dit aanbod wordt verder aangevuld met NUGENT trailers, specifiek voor hun stevige gebouwde veetrailers.

Onze ruime voorraad aan stockmodellen staat garant voor een snelle beschikbaarheid van de meest courante modellen.

Zelfstandige ondernemers, particulieren, KMO’s en grote bedrijven met een behoefte aan een betrouwbare vervoeroplossing, vormen al jaren de basis van ons trouw klantenbestand.

Ongeremde aanhangwagens : HTG < 750 kg

Voor de ongeremde aanhangwagens zijn we verdeler van twee Belgische constructeurs, DELJE en TWIN-ARC, elk specialist in hun specifieke marktsegment van aanhangwagens waardoor we ook hier een oplossing kunnen bieden voor om het even welk vervoer in om het even welke sector zolang het gaat om maximaal 750 kg op de grond!

De meest gevraagde modellen zijn steeds uit stock leverbaar, waardoor je onmiddellijk aan de slag kan.

Bakwagens

Aanhangwagens waarbij de wielen buiten de laadbak staan. Het is de grootste groep aanhangwagens die door particulieren gekocht worden voor oa: verbouwingen bv vervoer gyprocplaten, onderhoud tuin …

Plateaus

Aanhangwagens waarbij de wielen ONDER de laadbak staan. Het is het ideale type aanhangwagen voor vervoer van bredere of langere vrachten. Doordat de wielen onder de laadbak staan, heb je een maximaal laadvloer …

Kippers

Aanhangwagens met de wielen ONDER de laadbak en waarvan het bovenste deel van het chassis kantelt, ofwel enkel achteruit bij de kleinste modellen, ofwel op drie kanten. Doelgroep zijn de bouwsector en …

Transporters

Aanhangwagens met de wielen onder of  naast de laadbak, al dan niet kantelbaar die bestemd zijn voor het vervoer van auto’s of machines in de breedste zin van het woord zoals graafmachines, hoogtewerkers, bobcat …

Op- en neerdalende vloerplaat van Heimann

De verlaagbare Heimann aanhangwagen is voorzien van een afzinkbare laadvloer. Door de uniek gepatenteerde zak-constructie zakken deze aanhangwagens geheel vlak op de grond tot op het wegniveau. Waardoor bouwmaterieel gemakkelijk te laden en gelost kunnen worden. Handmatig tillen, duwen en trekken is niet meer nodig bij het laden en lossen van bouwmaterieel zoals hoogwerkers, minigravers, minilaadschoppen e.d.

Gesloten opbouw

Aanhangwagens met een gesloten kast als opbouw en waarbij in functie van de modellen de wielen ONDER of  NAAST de laadbak staan. Doelgroep is vervoer van zaken die droog en in een beschermde omgeving moeten …

Koelwagens

Soms heb je gewoon extra koelcapaciteit nodig wanneer je catering voorziet voor een feest of event. Niet alleen op warme dagen maar ook tijdens de winter is het dé oplossing om je gerechten op een hygiënische manier te koelen. Naast drank/eten vormt een koelwagen ook een perfecte oplossing voor iedere bloemist om bloemen, planten, boeketten of grotere arrangementen vers te houden.

Publiceitswagens

Een publiciteitswagen met spandoek is geschikt voor mobiele reclame voor uw zaak, evenement of showroom.
U kan deze achter de wagen of bestelwagen hangen maar tevens ook vrijstaand plaatsen op locaties die daarvoor bestemd zijn.

Bagagewagens

U gaat op vakantie en uw wagen blijkt te klein voor alle vakantiespullen? Geen probleem! Een bagagewagen is de oplossing.
Met deze gesloten aanhanger kan u uw bagage, extra boodschappen of los gereedschap veilig én droog vervoeren.

 

Speciaalbouw

Zoekt u een afwijkende maat of uitvoering ? Bezorg ons de gewenste maat en uitvoering. Wij bespreken met u de mogelijkheden en bezorgen u een passende prijsofferte.

Veetrailers

Voor het vervoer van zowel groot- als kleinvee is de veetrailer het ideale vervoersmiddel. Een veewagen is een gesloten aanhangwagen die speciaal ingericht is op het vervoeren van vee. De belangrijkste eigenschap van een veewagen is dat het vervoer op een veilige manier gebeurd zodat uw schapen, varkens, kalveren en ander vee zo comfortabel mogelijk wordt vervoert.

Vraag hier meer info aan over aanhangwagens